Γιατί η Πρόβλεψη μπορεί να σώσει!

Αγαπητοί μου έρχονται τρανά μαντάτα, καθώς ο Σεπτέμβριος οδεύει προς το τέλος του. Στις 23 έχουμε φθινοπωρινή ισημερία και ο Ερμής μπαίνει στον ζυγό. Τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο χωριστά. Καθίστε αναπαυτικά ( ο καθένας όπου βολεύεται ) και θα τα μάθουμε όλα από την καλή και την ανάποδη.

KΡΙΟΣ

Καλό θα είναι να μη πηγαίνετε συνέχεια με το κεφάλι κάτω, έτοιμοι  για μετωπική. Για περιορίστε λίγο τα νευρά σας, διότι σε λίγο όσοι σας επισκέπτονται, θα σας φέρνουν δώρο ψυχοφάρμακα! Το άγχος δε θα σας ωφελήσει πουθενά, μόνο θα κάνει περισσότερο τα νευρά σας , και όσων προσπαθούν να συνυπάρξουν, μαζί σας κρόσσια! Το σύμπαν σας δίνει ώθηση να θέσετε τα όρια σας , όχι να ξεπεράσετε των άλλων με τις παράλογες απαιτήσεις σας. Μαλακώστε λιγακι από μόνοι σας, διότι εάν δε το κάνετε θα μαλακώστε έτσι κι αλλιώς σαν χταπόδι που χτυπιέται  στα βράχια από την αγανάκτηση των γύρω σας! Και επειδη ο Ερμής μετακινείται στον ζυγό γύρω στην Τρίτη,τίποτα σημαντικό δεν γίνεται . Θα καλυτερέψουν από Πέμπτη και μετά όλα, εάν δεν έχετε πάθει νευρικό κλονισμό έως τότε! Τέλος είναι πολύ  καλές ημέρες για να ξεκινήσετε γιόγκα, να πεταχτείτε ως το Θιβέτ και να ξεκινήσετε μαθήματα ζωγραφικής. Fkstories Τα Ζώδια Αλλιώς-Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Fk Stories ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΤΑΥΡΟΣ:

Μην κοκορεύεστε και πολύ για την αλάνθαστη κρίση σας και την τετράγωνη λογική σας. Ρίξτε λίγο τους τόνους και βάψτε την ρίζα που έχει φτάσει ως το μάγουλο. Είστε πιο ατημέλητοι από ποτέ και το μόνο που σας ενδιαφέρει, είναι το καλό φαγητό. Ήδη έχετε τα κιλάκια που τσιμπήσατε το καλοκαίρι. Έαν συνεχίσετε με αυτούς τους ρυθμούς σας βλέπω golden member σε όλα τα αδυνατιστηρια της πόλης! Το Σάββατο και την Πέμπτη επικρατεί ένα αλαλουμ, αλαλουμ,  οπότε  ( λογικό μου ακούγετε) αποφύγετε αντιπαραθέσεις, κόντρες και εγωισμούς! Να είστε χαλαροί και light  ( το light πηγαίνει κυρίως στην όρεξη σας) και μη προσπαθείτε να επιβάλλετε στον σύντροφό σας, ότι σας κατεβαίνει στο μυαλό! Θα σας χωρίσει για κάποια πιο αδύνατη – αδύνατο, και λιγότερο σπαστικό-σπαστική! Τέλος είναι πολύ καλές ημέρες να ράψετε το στόμα σας γενικότερα! Να μην μιλάτε , να μην τρώτε, αν γίνετε και οι ανάσες σας μετρημένες. Κάντε υπνοθεραπεία και αγοράστε ατμό μάγειρα!Fkstories Τα Ζώδια Αλλιώς-Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Fk Stories ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ 

 

Ουαου!!! Ερμής και ήλιος στο σημείο των ερώτων! Όχι μη, σας εξορκίζω, μη το κάνετε…Παράλληλες σχέσεις δεν ευνοούνται. Θα μπερδέψετε τα μπούτια σας τα χέρια σας, τις κοτσίδες, σας και τέλος την τράπουλα και θα το ρίξετε στον Παπά! Θα εκτεθείτε( όχι ότι θα ιδρώσει το αυτί σας) αλά γιατί να ταλαιπωρήστε; Από την άλλη θα δείξετε παραδόξως μεγαλύτερη ευαισθησία για τα συναισθήματα των άλλων στον εργασιακό σας χώρο!Να είστε προσεκτικοί με τις τυπικές διαδικασίες. Έχετε σοβαρούς λόγους να αισθάνεστε, σίγουροι για τις ικανότητές σας. Γενικότερα μετά από αρκετό καιρό, είστε ευνοημένοι σε όλους τους τομείς! Το σύμπαν γενικότερα σας ωθεί να κάνετε πρόοδο , άπλα σταματήστε τις πολλές ωθήσεις εσείς, προς κάθε γωνιά του ορίζοντα! Τέλος είναι καλές ημέρες για να βρείτε και άλλες πηγές εσόδων( παπατζής, να ανοίξετε γραφείο συνοικεσίων, η μεταφραστικό κέντρο) ή άπλα να πάτε στο σινεμά ΜΟΝΟΙ σας!Fkstories Τα Ζώδια Αλλιώς-Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Fk Stories ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η αλήθεια είναι ότι πάρα την μίρλα σας τα εχετε καταφέρει μια χαρά, γιατί δουλέψατε το προηγούμενο διάστημα πολύ σκληρά, και τώρα έφτασε η στιγμή να δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Επιτρέπεται να δακρυσετε από συγκίνηση μόνο!Είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι, αλλά κάντε το καλύτερο για να μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας. Η πλανητική δραστηριότητα ευνοεί τις αλλαγές, στην εμφάνιση και στην ψυχολογία σας. Για παράδειγμα προσπαθήστε να μην γκρινιάσετε για ένα ολόκληρο πεντάλεπτο! Τέλος είναι καλές ημέρες να αλλάξετε χρώμα στο υπνοδωμάτιο σας, χρώμα κραγιόν, να αρχίσετε να περπατάτε ( που παντού μετακινήστε με το αυτοκίνητο) και να αγοράσετε μια ντουζίνα Αρλεκινγκ!Fkstories Τα Ζώδια Αλλιώς-Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Fk Stories ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΙ

ΛΕΩΝ

Μη βρυχάσαι Λιονταράκι,  δεν σε φοβάται κανείς. Το πολύ πολύ να βραχνιάσετε! Στο απυρόβλητο πολλές επαφές! Ανακατωσούρα, ακυρώσεις την τελευταία στιγμή , αναβλητικότητα,και ραντεβού χωρίς τα προσδοκώμενα αποτελέσματα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά. Πάντως για να είμαι ειλικρινής η πάρα άλλη εβδομάδα θα είναι ιδανική για φλερτ. Κρατηθείτε ως τότε , όχι  τίποτε άλλο , άπλα για να μη ταλαιπωρείστε άδικα !Μπορείτε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για κάποιον που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Εαν σταματήσετε για λίγο να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας! Τέλος είναι καλές ημέρες να κάνετε βελονισμό, να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και  να αγοράσετε ένα ημερολόγιο τοίχου!Fkstories Τα Ζώδια Αλλιώς-Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Fk Stories ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Παντού βάζετε τάξη εκτός από τα οικονομικά σας αυτές τις ημέρες. Σταματήστε να μιλάτε και να λειτουργείτε παρορμητικά. ( Εκεί που πρέπει να λειτουργήσετε αυθόρμητα μας πρήζετε με το κυκλοθυμισμό σας κι εκεί που δεν πρέπει ανεμίζετε!). Ευκαιρίες θα δοθούν για κάτι καλό και στα συναισθηματικά σας, αρκεί να περιορίσετε την υπεροψία σας και τον κυνισμό σας. Γενικότερα πάντως η τύχη σας ευνοεί αρκεί να αρχίστε να βλέπετε και πέρα από την μύτη σας. Μετά από ημέρες γεμάτες απαιτήσεις και υποχρεώσεις λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον Κριό στις 25, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε την γαλήνη στο πλευρό ενός προσώπου, που σας ενδιαφέρει εδώ και πολύ καιρό, αλλά το διώχνετε με την συμπεριφορά σας.  Καλού κακού πάντως μοιράστε το τηλέφωνό σας όπου μπορείτε! Τέλος είναι καλές ημέρες , για να γραφτείτε σε κάποιο φιλανθρωπικό σωματείο( ίσως έτσι καταλάβετε πως και οι άλλοι έχουν ανάγκες), να παρευρεθείτε σε εκδηλώσεις και να προσλάβετε λογιστή!Fkstories Τα Ζώδια Αλλιώς-Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Fk Stories ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΖΥΓΟΣ:

Προσοχή! Ο Ερμής-Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο και πέφτετε σε πολύ σοβαρά επικοινωνιακά λάθη. ΣΟΣ η Τρίτη , και τελικά τα πάτε καλύτερα στο τέλος της εβδομάδας. Αυτήν την εβδομάδα λόγω των επιρροών που δέχεστε από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Κριό στις 25, πρέπει να είστε  σε εγρήγορση και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγετε αρκετές αναποδιές και μπερδέματα που καραδοκούν. Κάντε και μια εκκαθάριση στο περιβάλλον σας, το πιο κοντινό. Έχετε ανάγκη από επιβεβαίωση άλλα  έχετε συγχρόνως , χάσει λίγο την μπάλα τώρα τελευταία, με αποτέλεσμα να μη καταλαβαίνετε, πως απλά περιβάλλεστε από κόλακες. ( κι άντε αν είστε  βασιλιάδες πάει κι έρχεται). Η αισθηματική σας ζωή επηρεάζεται καθοριστικά, από τον κυβερνήτη σας –Αφροδίτη- που βρίσκεται στον Σκορπιό, αυτήν την περίοδο. Η σχέση σας αποκτάει αντοχή, ενώ εκφράζετε μια τάση για υπεροχή και επιβολή στο άλλο σας μισό.( μη πολύ πιέζετε, όμως γιατί στο τέλος θα τα φάτε τα μούτρα σας!) Τέλος είναι καλές ήμερες , να καθίσετε και λίγο σπίτι σας( κάντε και καμιά δουλειά) να αποκτήσετε σκύλο και να αλλάξετε στρώμα στο κρεβάτι σας !Fkstories Τα Ζώδια Αλλιώς-Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Fk Stories ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Προσέξτε μην αυτό τσιμπηθείτε! Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία και ο Δίας κυρίαρχος φέρνει ανατροπές( μουλοχτούληδες), απρόοπτα και το κουτσομπολιό παίρνει και δίνει! Μην ανακοινώνεται μυστικά( ξέρετε εσείς!…) Θα εκτεθείτε!Συναισθηματικά υπάρχει αναστάτωση, καθώς δεν έχετε  καταφέρει ακόμη να τακτοποιήσετε , όλες εκείνες τις ιδέες που έχετε στο μυαλό. ( Σαδο μαζοχιστικά παιχνίδια, περίεργα πάρτι, φετίχ κλπ). Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να τα διαχειριστείτε τις φαντασιώσεις σας! ( λυσσάξατε πια!). Δεν μπορείτε να είστε παντού και με όλους!!!Στα οικονομικά περιορίστε την τάση σας, να σπαταλάτε χρήματα και δείξτε περισσότερο, αυτοέλεγχο. Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί, το ξεκίνημα μιας ενδιαφέρουσας περιόδου, στα επαγγελματικά σας, αρκεί να μη σας πιάσουν τα εκδικητικά σας και οι δολοπλοκίες σας! Τέλος είναι καλές ημέρες για να αγοράσετε συλλεκτικά τεύχη, του Milo Manara, να πάτε την Κυριακή στην εκκλησία( έχετε να πάτε από την ημέρα της βάφτιση σας) και να συναντηθείτε με συγγενείς σας ( χωρίς να τους καρφώσετε).Fkstories Τα Ζώδια Αλλιώς-Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Fk Stories ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΤΟΞΟΤΗΣ:

Μπρρρρ! θα πουντιασετε! Όχι γιατί αλλάζει ο καιρός αλλά γενικότερα θα αντιμετωπίσετε πολύ ψυχρό κλίμα σε κάθε επαφή σας. Ακόμα και από τον μανάβη της γειτονιά σας. Εσείς νιώθετε να βράζετε κι όμως σταλακτίτες και σταλαγμίτες παντού! Επάνω σας, γύρω σας, απέναντι σας! Παρόλα αυτά μην πτοείστε  και παγώνετε !Μην υποκύπτετε  στις πιέσεις της καθημερινότητας και των μικρο εμποδίων. Όλα θα ξεπεραστούν και θα εξελιχθούν όπως πρέπει.( Αν δε πέσετε επάνω σε κανένα παγόβουνο!). Αλλά υπάρχει ελπίδα καθώς
ο Ήλιος πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Άρη στις 28 και η όψη αυτή σας, φτιάχνει την διάθεση με τον καλύτερο τρόπο . Από την ημέρα αυτή και μετά μπορείτε  να περάσετε καλά, ( κυρίως ζεστά. Βγάλτε νωρίτερα από όλους τα χειμωνιάτικα) να ανοιχτείτε και να διασκεδάσετε με το άλλο σας μισό. ( αρκεί να το βγάλετε από την κατάψυξη) .Αν θέλετε να ξεπεράσετε  τα εμπόδια, που εμφανίζονται στην δουλειά σας, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και περισσότερο προσεκτικοί, ιδιαίτερα κοντά στις 25 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Κριό.  Τα έσοδα  φαίνεται ότι έχουν ανοδική πορεία. Τέλος είναι καλές ήμερες για να δείτε, όλες τις ταινίες του ICE AGE, τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ,  και να βάλετε πετρέλαιο! Fkstories Τα Ζώδια Αλλιώς-Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Fk Stories ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: 

Μα τι θα γίνει; Παγωνιά Βόρειου Πόλου και για εσάς! Σε ότι κι αν κάνετε χάνεται το δίκιο σας και αρπάζετε και κρύωμα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χτυπάτε τον άλλο κάτω από την μέση, αλλά θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Στην καριέρα σας τα κάνετε μάνταρα με λάθος διαπραγματευσεις! Ψυχραιμία ( ταιριάζει και με την παγωμάρα, συνειρμικά) για  να μπορέσετε να φέρετε το αποτέλεσμα που θα σας ζεστάνει! Στα αισθηματικά, η εβδομάδα αναμένετα,ι να κυλήσει ήρεμα, σχεδόν νωχελικά. Η διάθεσή σας είναι μέτρια , ( λίγο ξενέρωτη θα έλεγα περισσότερο) αλλά χωρίς να χαρακτηρίζεται από εξάρσεις. Δεν έχετε  ανάγκη από έντονο συναίσθημα. Προτιμάτε τις ήρεμες ενασχολήσεις, με το άλλο σας μισό ( και το καημένο πλήττει, άλλα τι να κάνει που σας αγαπάει!) Αν επενδύσετε σε κάτι νέο επαγγελματικά, θα έχετε απρόσμενα κέρδη! ( μήπως σε καμιά εταιρεία διανομής πάγου)..Τέλος είναι πολύ καλές ημέρες να κλείσετε ταξίδι για το Ροβανιέμι και να δείτε παρέα με κανένα Τοξότη ταινία! ( Ξέρετε το Ice Age, τον Τιτανικό).
Fkstories Τα Ζώδια Αλλιώς-Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Fk Stories ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΙ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ο Κόσμος καίγεται και εσείς ταξιδεύετε! Για να μη σας αδικώ , επαγγελματικά είναι τα ταξίδια αλλά τα συνδυάζεται στα μουλωχτά και με διασκέδαση! Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του και σύντομα θα βλέπετε  τα πράγματα με πιο θετική ματιά διότι τώρα τελευταία, νιώθετε κάπως ριγμένοι και αδικημένοι! ( Βεβαία λίγο ντιριντάχτα και τα ξεχνάτε όλα!)
Στα αισθηματικά σας, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε  στιγμές, πάθους και ορμητικότητας από την Πέμπτη και μετά. (Αρκεί μη χάσετε τις βαλίτσες σας σε κάποιο αεροδρόμιο). Με την Αφροδίτη να παραμένει στον Σκορπιό έχετε  την ανάγκη να εκφράσετε την καταπιεσμένη σας σεξουαλικότητα. Η εβδομάδα σας παρακινεί να ασχοληθείτε περισσότερο με διεκπαιρεωτικές εργασίες, παρά να αναλάβετε  πρωτοβουλίες. ( Όχι ότι καίγεστε κιόλα να το κάνετε). Τα κέρδη αυξάνονται αν καταφέρετε, να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν. Τέλος είναι καλές ημέρες για να κάνετε σπα, κάπου στο Ντουμπάι, να φτιάξετε βαλίτσες και να κάνετε αχαλίνωτο σεξ. Fkstories Τα Ζώδια Αλλιώς-Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Fk Stories ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΙΧΘΕΙΣ:

Η εβδομάδα αυτή σας  βοηθάει να βγάλετε στην επιφάνεια τις ικανότητές σας. ( νιώθετε κάτι σαν πλανητάρχες! Προσγειωθείτε λιγάκι!) Με πείσμα και δυναμισμό καταφέρνετε  να φέρετε  τα πράγματα εκεί που θέλετε και να αποδείξετε και στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, πόσο είστε ικανοί  να επιτύχετε.( τους έχετε πρήξει γενικότερα!) Κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν,καλό είναι να τις σκεφτείτε  καλά , διπλά και τρίδιπλα να μη σας πω,και να μην τις αρνηθείτε, γιατί φαίνεται ότι θα είναι προς όφελός σας.
Αξιοποίηστε το τελείωμα της εβδομάδας για να αναπτερώσετε την σχέση σας. ( εννοώ με τον νόμιμο σύντροφο σας , όχι με τα γενικού περιεχομένου, παντός καιρού και τύπου!) Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 28 σας κάνει ευαίσθητο, δοτικό και σας ωθεί σε πράξεις εκδήλωσης της αγάπης σας.( δε μπορεί κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε!)
Στα επαγγελματικά η τύχη είναι με το μέρος σας και αυτό αναμένεται, να σας βοηθήσει να επιτύχετε. ( Αμήν! Για καλό όλων μας, γιατί ξεπεράσατε στο δράμα και τους καρκίνους). Αν χρειάζεται να επηρεάσετε  πρόσωπα και καταστάσεις  με τις ιδέες σας καλό είναι να το κάνετε φορώντας τα καλά σας και προς  στο τέλος της εβδομάδας, καθώς το πλανητικό σκηνικό, σας δίνει την πειθώ που χρειάζεστε. Τέλος είναι πολύ καλές ημέρες να ταξιδέψετε, να επισκεφτείτε την τράπεζα , και να το παίξετε απόλυτα πιστός!Fkstories Τα Ζώδια Αλλιώς-Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Fk Stories ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΙ