Η Stella McCartney Αποκάλυψε Την Πρώτη Bridal Collection Του Οίκου

Στις 19 Μαΐου, αποκαλύφθηκε  πως η Stella McCartney είναι η σχεδιάστρια που κρύβεται πίσω από το βασιλικό νυφικό της Meghan Markle-ένα κομψό αλλά απλό σχέδιο με ανοικτή πλάτη. Μετά από την επιτυχία της, η σχεδιάστρια συνεχίζει την ιστορία της στο νυφικό ​​ένδυμα, λανσάροντας την collection:Made With Love, για την άνοιξη του 2019. Αυτή η πρώτη νυφική συλλογή της σχεδιάστριας αποτελείται από 17 κομμάτια και αντλεί έμπνευση από την κομψότητα του οίκου της, καθώς και από την limited-edition έκδοση του νυφικού της Δούκισσας του Sussex, η οποία ήταν διαθέσιμη στα καταστήματα, τον Ιούνιο. Προσβλέποντας στη διοχέτευση του μοντέρνου και της αγνότητας, η Stella McCartney συνέχισε να τελειοποιεί τη συλλογή νυφικών της.

Η collection περιλαμβάνει επτά μεταξωτά φορέματα, ένα κεντημένο κορμάκι , ένα κοστούμι, αλλά και διάφορα χρώματα, από παραδοσιακό λευκό και ιβουάρ ,ως  το τολμηρό κόκκινο. Η εταιρεία αντιλαμβανόμενη τη σημασία της βιωσιμότητας, στήριξε ολόκληρη τη συλλογή σε eco-friendly και cruelty-free υλικά. Η σχεδιάστρια παρέμεινε πιστή στη βρετανική κληρονομιά της, προσθέτοντας  μια μπλε λεπτομέρεια σε κάθε σχέδιο, διατρώντας τη βρετανική παράδοση όπου οι νύφες φορούσαν “κάτι μπλε” την ημέρα του γάμου τους.

Fkstories Η Stella McCartney Αποκάλυψε Την Πρώτη Bridal Collection Του Οίκου Fk Stories Viral  συλλογή νυφικά νύφες Stella McCartney Made With Love bridal collection

Η πρώτη bridal collection της Stella McCartney θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και στο Net-A-Porter από τον Νοέμβριο του 2018.