Όταν Το Σύμπαν Πατάει Φρένο Είναι Ώρα Για Επαναπροσδιορισμό Όχι για Απελπισία

Και να λοιπόν που ήρθε αυτή η κρίσιμη περίοδος στο έθνος της ανθρωπότητας να αντιμετωπίσει μια παγκόσμια απειλή   που αφορά κάθε άνθρωπο πάνω στο πλανήτη Γη.
Και να που το πρόβλημα του άλλου δε είναι μόνο δικό του αλλά είναι ίδιο με το δικό σου.
Και να που πρέπει να προσέξεις κι εσύ για να μη στοιχίσει η δική σου ανευθυνότητα κι απροσεξία, τη ζωή του διπλανού σου,του κάθε αγαπημένου σου ανθρώπου .
Και λέω, δες τελικά, πως μέσα σε λίγους μήνες αρχίζουμε να γινόμαστε πιο συνειδητοί ξεκινώντας από τους λίγους ,που θα γίνουμε πολλοί κι οι πολλοί ,όλοι.
Γιατί αυτό επιβάλλουν οι καιροί να γίνει .Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING
Αγαπάτε αλλήλους .
Οι άνθρωποι είχαμε άπειρες ευκαιρίες,σε όλα τα χρόνια της νεότερης και της παλαιότερης ιστορίας,να αλλάξουμε συνείδηση και να αρχίσουμε να δονούμαστε σε υψηλότερες δονήσεις με την ελεύθερη βούληση μας .
Να μάθουμε να ζούμε με τα ανώτερα συναισθήματα , όπως τη συμπόνοια, τη στοργική καλοσύνη , τη γενναιοδωρία , την αλληλεγγύη ,τη φροντίδα,τη συγχώρεση,την αλληλοβοήθεια. ΟΧΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ.
Να μάθουμε να σεβόμαστε τους εαυτούς μας ,τους άλλους , το πλανήτη κι όλα του τα όντα .ΟΧΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ.

Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING
Αντ’αυτού το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων ζούσαν με τα κατώτερα συναισθήματα όπως ο θυμός , το άγχος , η θλίψη ,η ματαιοδοξία, ο ανταγωνισμός,ο υλισμός,ο φόβος .
Η κυριαρχία ,η καταναλωτική μανία ,η ακόρεστη μεγαλομανία για εξουσία, οι τάσεις καταστροφής σε κάθε τι φυσικό του πλανήτη ,του περιβάλλοντος .
Ο άνθρωπος καταχράστηκε τα πάντα γύρω του.

Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING Σε λίγες μόνο δεκαετίες εξαφάνισε είδη χλωρίδας και πανίδας που προυπήρχαν χιλιάδες χρόνια .
Κατέστρεψε καίγοντας τον Αμαζόνιο, την Ανταρκτική ,την Αυστραλία.
Μόλυνε τις θάλασσες και τις ακτές όλου του πλανήτη,έπνιξε τη θαλάσσια πανίδα μέσα στο πλαστικό του,μέσα στα σκουπίδια του.
Χρησιμοποίησε τα παιδιά της Γης να κάνει πειράματα , να τα κάνει τροφή ,να τα κάνει τρόπαια .

Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING
Έριξε τη Γη στο πένθος , στην αρρώστια , στη κατάρρευση … κι η Γη υποφέρει ,τα έμβια όντα της υποφέρουν …Αν κλείσεις τα μάτια και συνδεθείς με τη Γη θα την ακούσεις να ουρλιάζει από τους πόνους όπως μια κακοποιημένη και βιασμένη μάνα ,που θρηνεί τα παιδιά της.
Κι όμως η Φύση μας δίνει την ευκαιρία και λέει “Αλλάξτε συνειδητότητα και βοηθήστε με ,για να σας βοηθήσω κι εγώ γιατί όλοι είμαστε ΈΝΑ”.
Ο Κορωνοιός είναι η απάντηση και το κλειδί αυτής της αλλαγής , είναι αυτός που ήρθε να γίνει η παγκόσμια απειλή του παλιού Εγώ ,να κλονίσει τα πιστεύω και την ζωή κάθε ανθρώπου και των αγαπημένων του,να κλονίσει τις συνήθειες ,τα πιστεύω του και κάθε πεποίθηση του,για αυτά που το παλιό του Εγώ πίστευε.Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING
Ο Κορωνοιός ήρθε να φέρει στην επιφάνεια το μεγαλύτερο φόβο του ανθρώπου, την Επιβίωση , την απειλή της Ζωής,και να μας κάνει να σκεφτούμε τι δεν κάναμε σωστά,σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο βάζοντας μας το μαχαίρι στο λαιμό σαν ένας άλλος στυγνός εκβιαστής .
Ο Κορωνοιός γνωρίζουμε ότι προσβάλλει το αναπνευστικό σύστημα ,το αναπνευστικό σύστημα είναι συνδεδεμένο με το κέντρο (τσάκρα) της Καρδιάς εκείνο που οι περισσότεροι άνθρωποι το έχουν κλειστό,γεμάτο φόβο κι έλλειψη αγάπης προς τους πάντες και τα πάντα .
Το τσάκρα της Καρδιάς είναι συνδεδεμένο με τον θύμο αδένα που είναι υπεύθυνος για το ανοσοποιητικό, για σκέψου πόσες φορές δεν ήσουν καλά συναισθηματικά και μετά αρρώστησε το φυσικό σου σώμα ;Όταν λοιπόν ο θύμος αδένας είναι γεμάτος φόβο, πως το ανοσοποιητικό σύστημα να ναι δυνατό για να μπορεί να αντιμετωπίσει έναν ιό που συνδέεται με το φόβο;Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING
Αν η καρδιά ήταν ανοιχτή,γεμάτη αγάπη ,χαρά , καλοσύνη ο θύμος αδένας θα ήταν ενεργός και δραστήριος και το ανοσοποιητικό σύστημα δυνατό κι ακμαίο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.Το σώμα μας θα δονούνταν σε υψηλότερη δόνηση.
Η ενέργεια του ιού και του κάθε ιού είναι χαμηλοκραδασμική.
Γνωρίζοντας πως στο κόσμο της ενέργειας η όμοια ποιότητα έλκει την όμοια ποιότητα,έτσι θα ήταν αδύνατο η χαμηλή δόνηση του κορωνοιού να μπορούσε να πλησιάσει ένα σώμα υψηλότερης δόνηση καθώς είναι τα άκρως αντίθετα.
Δυστυχώς όμως το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων δε το γνωρίζουν αυτό .Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING

Ξέρεις οι άνθρωποι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι σε ένα παγκόσμιο ενεργειακό δίκτυο κι όλοι μαζί συνδεδεμένοι με τη Γη ,οπότε είναι αναπόφευκτο να μην επηρεαστούμε από οτιδήποτε συμβαίνει ακόμα και στην άκρη του κόσμου, είτε σε φυσικό,συναισθηματικό,νοητικό,ενεργειακό και πνευματικό επίπεδο.Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING

Το Κάρμα της ανθρωπότητας δεν είναι και το καλύτερο,δυστυχώς!
Έχει σπείρει πολύ πόνο και καταστροφή απέναντι στη Φύση και στα ζώα .
Κι ο νόμος του Κάρμα σε κάθε παράδοση λέει “ότι έσπειρες ,θα θερίσεις”!!!

Τα ζώα,λένε κάποιοι,φτιάχτηκαν για να είναι τροφή. Όχι!
Τα ζώα φτιάχτηκαν για να κατοικίσουν στη Γη και να εκπληρώσουν το δικό τους έργο στη Γη, όπως φτιάχτηκε κι ο Άνθρωπος να κάνει το ίδιο.
Εν έτη 2020 ,το ανθρώπινο γένος μπορεί να τραφεί και να χορτάσει με ένα σωρό αγαθά χωρίς να προβεί σε αιματοχυσίες για να ικανοποιήσει την ακόρεστη πείνα του για απόλαυση, καταναλώνοντας αθώα πλάσματα που πνίγονται στο αίμα τους καθημερινά ,για να τραφεί κάποιος με τη νεκρή τους σάρκα πλημμυρισμενη από όλα τα συναισθήματα που ένιωθαν την ώρα του θανάτου τους .Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING
Έτσι,λοιπόν,ο άνθρωπος συμβάλλει σε μαζικούς θανάτους καθημερινά σε όλη την υδρόγειο εμποτίζοντας τη Γη με αίμα και το αρνητικό του Κάρμα σπέρνεται.
Και το θλιβερό είναι ότι οι περισσότεροι δεν είναι συνειδητοί για το τι τρώνε κι από που προέρχεται αυτό που τρώνε.
Βλέπουν απλά ένα κομμάτι κρέας που απλά τους ικανοποιεί τη πείνα.
Έτσι,λοιπόν,ότι σπέρνουμε θερίζουμε κι η Φύση τώρα λέει:
“Άνθρωπε σταμάτα!!! Όχι άλλο αίμα, όχι άλλη καταστροφή και πόνο”.
ίσως ήρθε η ώρα οι άνθρωποι να πληρώσουμε! Ίσως κι όχι !
Το σύμπαν στέλνει τον ιό του ,να σου πει τώρα θα ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING
Κι εσύ κάθεσαι και κοιτάς όλο αυτό το σουρεαλ σκηνικό που χει βγει από ταινία φαντασίας και δε ξέρεις τι να κάνεις γιατί το σύμπαν σου τα πήρε όλα ΤΩΡΑ!!! Τα κομφόρ και τις ανέσεις και σε ξεγύμνωσε σπίτι να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου και σε περιόρισε και σου λέει:
ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ!!!
ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕ ,ΒΡΕΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ,ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ ΣΩΣΤΑ !!!ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ!!!
ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ!
ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΑΒΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ !!!
ΒΡΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΑ !!!
ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ !!!
ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ,ΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
ΔΕΙΞΕ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!
ΔΕΙΞΕ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!
ΔΕΙΞΕ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΖΩΑ!
ΝΟΙΑΞΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΔΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΓΩ!!!
ΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΗ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΞΕ ΚΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ!!!Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING

Το Σύμπαν μας πήρε από το αφτί σαν ένα κακομαθημένο παιδί και μας έβαλε τιμωρία στο δωμάτιο μας να καθαρίσουμε τις βρωμιές μας!
Ξέρω ,θέλει δουλειά ,αλλά τώρα δεν έχεις άλλη λύση ,μένεις μέσα και πρέπει να το κάνεις για να σώσεις τον εαυτό σου και τους άλλους …Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING

…Σε όλο το κόσμο ανά τους χρόνους υπήρχαν άνθρωποι ,ομάδες κι ευρύτερα σύνολα που εργάζονταν για το Καλό ,για την Αγάπη ,για το Φως ,να βοηθήσουν το κόσμο να απαλλαγεί από τα δεινά του, άνθρωποι που θυσίασαν τη ζωή τους για το Καλό των ανθρώπων.
Μεγάλοι Δάσκαλοι ,που δίδαξαν στις μάζες το Καλό ,την Αγάπη ,τη Θεραπεία.
Αν όλοι οι άνθρωποι ακολουθούσαμε αυτή τη κοινή γραμμή για να κάνουμε Καλό τώρα το Ανθρώπινο γένος θα ήτανε ένα λαμπρό είδος κι ο πλανήτης θα ήταν ένας επίγειος παράδεισος κυριολεκτικά!!!
Και δε μιλάω για θρησκείες και δόγματα , εγώ αγαπώ και σέβομαι όλες τις θρησκείες του κόσμου ,όλους τους προφήτες τους κι όλες τις Γραφές τους γιατί όλες έχουν ένα κοινό παρανομαστή ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ και ΤΟ ΚΑΛΟ!
Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να πιστέψουν κάπου ,να αντλήσουν δύναμη από κάπου,να αναπτύξουν τη πίστη και την αγάπη για τον εαυτό τους ,να πιστέψουμε με πλήρη πίστη στο Θεό χωρίς αυτός να έχει ταμπέλες.Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING

Οι Μεγάλοι Δάσκαλοι δίδαξαν στις διδασκαλίες τους το τρόπο να γίνουν οι άνθρωποι καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα,άλλα μέσα στα χρόνια οι διδαχές χάθηκαν ,παραποιήθηκαν , γίνανε πιο παλιακές κι άνθρωποι σταμάτησαν να ακολουθούν ,σταμάτησαν να ψάχνουν και να αποσυμβολίζουν κι εν μέρη είναι λογικό ,γιατί οι άνθρωποι των σημερινών κοινωνιών είναι σε ένα μόνιμο “τρέξιμο”,οι ρυθμοί γρήγοροι κι αγχωτικοί,δεν υπάρχει χρόνος για μακροχρόνια μαθητεία ,για μακροχρόνια μελέτη .
Ο κόσμος ζητούσε να βρει κάτι πιο άμεσο ,ασφαλές ,γρήγορο μα αποτελεσματικο. Μια μέθοδο,ένα σύστημα που θα τον θεράπευε ,ανακούφιζε ,θα τον γλίτωνε από τα δεινά του.

Και κάπου εκεί στα τέλη της δεκαετίας του ’80 εμφανίστηκε ο Master Choa Kok Sui ένας σπουδαίος άνθρωπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Φιλιππίνες, ένας γόνος πάμπλουτης οικογένειας, ένας μεγάλος επιχειρηματίας και μαθητής του εσωτερισμού. Το όνομα του σήμαινε “δώρο στους ανθρώπους”.
Αφιέρωσε τη ζωή του στο να φτιάξει ένα σύστημα θεραπείας και τρόπου ζωής βασισμένο στα πρότυπα και στις ανάγκες του δυτικού πολιτισμού.
Σύνθεσε ένα σούπερ αποτελεσματικό σύστημα θεραπείας με τη χρήση της ενέργειας, καθώς όλα είναι ενέργεια σύμφωνα με τους κανόνες της κβαντικής φυσικής. Κάθε είδους, λοιπόν, δυσαρμονία στο σώμα, είτε παθολογική, είτε ψυχολογική μπορεί να θεραπευτεί, και το ονόμασε απλά Pranic Healing, (prana στα σανσκριτικά σημαίνει ενέργεια),Ενεργειακή Θεραπεία.Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING

Δεν έμεινε όμως στο σύστημα της θεραπευτικής τεχνικής.
Ο Master Choa Kok Sui έλεγε πως το μυστικό βρίσκεται στη καρδιά.
Πως μια καρδιά που αγαπά, είναι μια καρδιά που θεραπεύει, είναι η αγάπη που θεραπεύει .
Δίδαξε στους μαθητές το πιο σημαντικό μυστικό, για το πως να ανοίξει η καρδιά τους .
Πως αν οι μαθητές ανοίξουν τη καρδιά τους και ζήσουν μέσα από τα ανώτερα συναισθήματα της αγάπης, της συμπόνιας και της στοργικής καλοσύνης, θα επιτευχθεί η αλλαγή στο κόσμο Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING
Δίδαξε πως οι μαθητές να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.
Κι έτσι μας χάρισε το Διαλογισμό τις Δίδυμες Καρδιές, που ο ίδιος το αποκαλούσε δώρο από τους Μεγάλους Δασκάλους.
Κι αυτός ο Διαλογισμός δόθηκε στο κόσμο γενναιόδωρα!
Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες καρδιές είναι ένας καθοδηγούμενος διαλογισμός που έχει ο σκοπό να ανυψώσει τις δονήσεις του κάθε ασκούμενου ανοίγοντας το κέντρο της καρδιάς και της κορώνας.
Με το άνοιγμα της καρδιάς ο ασκούμενος νιώθει όμορφα συναισθήματα συμπόνιας και καλοσύνης, και με το άνοιγμα της κορώνας ο ασκούμενος συνδέεται με το θεϊκό του κομμάτι και νιώθει θεϊκή ευδαιμονία, αγάπη και πίστη.
Με το διαλογισμό αυτό ο ασκούμενος στέλνει ευλογίες στον πλανήτη Γη κ σε όλα τα όντα του πλανήτη ,δουλεύοντας πάνω στο Νόμο του Κύκλου και του Κάρμα που ορίζει “Ότι δίνεις παίρνεις”.
Για σκέψου λοιπόν όταν στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια (ευλογίες) σε μια τόσο μεγάλη οντότητα που λέγεται Γη, πόσες ευλογίες θα στείλει το σύμπαν σε μας;!
Υπάρχουν εκατομμύρια πρακτικάριοι του Διαλογισμού αυτού, σε όλο τον κόσμο κι όλοι τον εφαρμόζουν είτε ατομικά ,είτε ομαδικά σε μικρές ή μεγάλες ομάδες, αλλά και για το κοινό Καλό του πλανήτη μας.
Ακούγεται ενδιαφέρον, έτσι;
Η εφαρμογή του είναι πολύ πιο συναρπαστική.Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING

Παρόλα αυτά, εγώ πριν χρόνια ,σε μια πολύ άσχημη και σκοτεινή περίοδο της ζωής μου, βρήκα “τυχαία” αυτή την τεχνική και ακολούθησα με δυσπιστία στην αρχή αυτές τις υπέροχες διδασκαλίες, γιατί η έλλειψη πίστης κι αγάπης κυβερνούσαν την ύπαρξη μου, κι άρχισα να βλέπω τη ζωή μου να αλλάζει να βελτιώνεται και στο τέλος να μεταμορφώνεται σε κάτι το Καλό και Φωτεινό. Έτσι παραδέχτηκα ότι όλες αυτές οι διδασκαλίες ήταν αποτελεσματικές και προπάντως αληθινές και έτσι τις μετέδωσα στο κόσμο μου κι είδα πως κι αυτοί άλλαζαν, κι αυτοί γινόταν ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.

Και κάποιος θα με ρωτήσει εύλογα, τι σχέση έχει όλο αυτό, με τη παρούσα κατάσταση και με την απειλή του κορονοιού;
Έχει απόλυτη σχέση, γιατί αν αρχίσουμε και δρούμε με βάση το κοινό καλό, με βάση την αλληλεγγύη, τη συμπόνια και τη καλοσύνη προς τα πάντα, η καρδιά θα ανοίξει, κι ο θύμος αδένας θα γίνει πιο ενεργός και το ανοσοποιητικό μας θα αυξηθεί κι έτσι θα είμαστε πιο προστατευμένοι από την απειλή του Κορωνοιού.Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING

Όσο για το Pranic Healing ,το Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές και τις Διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui απλά παρέθεσα μια επιλογή/λύση γρήγορη και αποτελεσματική για να βοηθηθεί ο κάθε άνθρωπος από τις δυσκολίες της ζωής ανυψώνοντας τη δόνηση του υψηλότερα και να ναι ασφαλής ,προστατευμένος και ευήμερος .Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING

Μείνετε σπίτι. Μην μετακινείστε άσκοπα.Να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής.
Ο ιός εξαπλώνεται ραγδαία και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι για την υγεία μας και την υγεία των άλλων .
Να είστε ασφαλείς και προστατευμένοι.

ΠΗΓΗ: Δημήτρης Βασιλόπουλος: Είναι ένας ενεργός θεραπευτής, εκπαιδευτής και αφοσιωμένος εθελοντής σε οποιαδήποτε δράση αφορά το αντικείμενο του Pranic Healing .

Fkstories H Πανδημία Της Καταστροφής Ή Της Δεύτερης Ευκαιρίας Fk Stories Think Different ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ PRANIC HEALING