Που Πήγανε Οι Άντρες Τελικά ???

Όχι δεν τους πάτησε το τρένο. Ούτε τους κατέβασε στην επόμενη στάση το μέτρο της Θεσσαλονίκης . Γελάσατε με το αστείο το ξέρω, περιμένετε κ μια απάντηση φυσικά. Ας ξεκινήσουμε με το βασικό ερώτημα τι σημαίνει η λέξη άντρας ?

Fkstories Που Πήγανε Οι Άντρες Τελικά ??? Woman’s Sense  relationships male

Ποικίλλει η απάντηση, άλλος θα πει ο αρσενικός, άλλος θα πει ο ντόμπρος και ειλικρινής, άλλος άλλα, πάντα η απάντηση θα δίνεται με βάση το περιβάλλον και το background του καθενός . Και ερχόμαστε να πούμε τι άντρας? Για σχέση, για οικογένεια, για να περάσεις καλά? Εσύ τι γυναίκα είσαι? Που πήγαν οι γυναίκες? Άλλες ερωτήσεις εδώ, τι γυναίκα για σχέση, για σπίτι, για ερωμένη?

Λοιπόν οι άντρες βρίσκονται γύρω μας , ανάμεσα μας . Αναπνέουν κορίτσια, ζηλεύουν, άντε κάποιοι είναι και αναίσθητοι, άλλοι αδιάφοροι, άλλοι κομπλεξικοί, άλλοι πανέξυπνοι, ευχάριστοι, ζωντανοί. Άλλοι απλά δεν σας θέλουν, γιατί προτιμάνε έναν σέξι “όμοιο” τους και όμως είναι άντρες, ίσως πιο πολύ από τους άλλους, γιατί το παραδέχονται. Υπάρχουν φυσικά κ κάποιοι που έχουν καπαρωθεί, άλλοι που απλά θέλουν να σε βλέπουν μια στο τόσο γιατί δεν είναι σε φάση ή γιατί τους αρέσει το “αλατάκι” στην άνοστη ζωή τους.

Fkstories Που Πήγανε Οι Άντρες Τελικά ??? Woman’s Sense  relationships male

Εσύ γυναίκα που είσαι? Υπάρχεις? Δίνεσαι? Καλώς, μαζί σου . Απλά, γίνε καθρέφτης του. Αντικατόπτρισε αυτό που σου δείχνει και σου δίνει. Αν του αρέσει κ σ’αρέσει, συνέχισε το. Αν όμως δει εαυτό του μέσα από σένα και δεν του αρέσει μην τον κατηγορήσεις πως δεν είναι άντρας. Άστον απλά στις σκέψεις του. Ξέρει μέσα του ο ίδιος πόσο άντρας είναι. Στα δικά του μέτρα και με τα δικά του σταθμά. Μην περιμένεις τη σχέση από κάποιον που σου δηλώνει πως περνάει καλά και κατηγορείς ότι δεν είναι άντρας. Μην αγνοείς και υποβαθμίζεις εκείνον που σου φέρεται εντάξει, γιατί έλα μωρέ καλό παιδί αλλά … αλλά τι?

Fkstories Που Πήγανε Οι Άντρες Τελικά ??? Woman’s Sense  relationships male

Ίσως και ο άντρας που δεν σου δίνει σημασία κάποτε να πληγώθηκε από κάποια όπως φέρεσαι εσύ στον “καλούλη”. Φιλτράρετε τις σκέψεις σας και θα ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας και τις ανάγκες σας τελικά και δεν θα πείτε ξανά άντρας ήταν ο πατέρας μου, είναι ο αδερφός μου, είναι ο τάδε γνωστός μου, γιατί για κάποιες άλλες ίσως δεν ισχύει.

Fkstories Που Πήγανε Οι Άντρες Τελικά ??? Woman’s Sense  relationships male

Όλα είναι δούναι και λαβείν. Ούτως ή άλλως ο καθένας δεν παίρνει στο τέλος αυτό που του αξίζει ?