Η Δύναμη Της Συνήθειας Γινεται Δύναμη Της Ραθυμίας

Συνεχώς ακούω γύρω μου ανθρώπους να λένε πως έχουν εκνευρισμό, κούραση, και έλλειψη διάθεσης για το οτιδήποτε. Δεν βρίσκουν ενδιαφέρον και νιώθουν να βουλιάζουν σε μια καθημερινότητα φασόν, που δε τους προσφέρει χαρά και  ευεξία.

Πιστεύω και μόνο γιατί το έχω βιώσει και εφαρμόσει πλέον στη καθημερινότητα μου πως  χρειάζεται καθημερινά να κάνουμε μικρές αλλαγές , και να βρίσκουμε στιγμές  χαλάρωσης  δίνοντας χρόνο στον εαυτό μας, να αναπνεύσει, να αισθανθεί , να μείνει άπραγος για λίγη ώρα χωρίς απαραίτητα να κάνει  κάτι συγκεκριμένο.Fkstories Θέλετε Να Ζήσετε; Αλλάξτε Ότι Σας Χαλάει Καθημερινά Fk Stories ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ζωή ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Καθημερινά πηγαίνετε από διαφορετικό δρόμο στη δουλειά σας.  Ακούστε διαφορετική μουσική στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι σας. Μη τρώτε το ίδιο πρωινό κάθε μέρα. Κι αν δε τρώτε να αρχίστε κάποια πρωινά να το κάνετε.

Ξυπνήστε το πρωί  τεντωθείτε στο κρεβάτι σας , νιώστε το σώμα μας σας από την κορυφή ως τα νύχια και μην πετάγεστε σαν ελατήρια , με το άγχος , καταστράφηκα δε προλαβαίνω τίποτα!Fkstories Θέλετε Να Ζήσετε; Αλλάξτε Ότι Σας Χαλάει Καθημερινά Fk Stories ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ζωή ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Κοιταχτείτε  άγουρο ξυπνημένοι στον καθρέφτη και χαρίστε το μεγαλύτερο χαμόγελο στο είδωλο σας, ξεκινώντας την μέρα σας με θετική ενέργεια. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, και αυτό είναι πολύ σωστό. Όταν λοιπόν  ξεκινάμε με χαμόγελο όλη η μέρα μας θα κυλήσει έτσι. Κάποιος σίγουρα θα σκεφτεί και θα πει. Τι μας λες ;  Όταν έχουμε τα προβλήματα μας , και πρέπει να δώσουμε λύσεις θα μας βοηθήσει το χαμόγελο;..Πάντως ούτε και η γκρίνια και το άγχος, επρόκειτο να βοηθήσουν και να σας λύσουν τα προβλήματα σας. Δεν έχει νερό να πλυθώ σου λέω; Ε! και; Θα μείνεις για πάντα άπλυτος;Fkstories Θέλετε Να Ζήσετε; Αλλάξτε Ότι Σας Χαλάει Καθημερινά Fk Stories ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ζωή ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Κάποια στιγμή θα έρθει και το νερό. Δεν μπορώ να πάρω το αυτοκίνητο που θέλω..Να μη το πάρεις, θα βρεις κάτι άλλο δε χάθηκε ο κόσμος. Ο στρυφνός εργοδότης μου, μου σπάει τα νευρά καθημερινά. Καθημερινά χαμογέλασε του, μίλησε του ευγενικά. Θα τον δεις να αλλάζει. Όλοι έχουμε ανάγκη την ευγένεια και την κατανόηση. Και όλοι χρειάζεται να δείχνουμε υπομονή με τους ανθρώπους γύρω μας.Fkstories Θέλετε Να Ζήσετε; Αλλάξτε Ότι Σας Χαλάει Καθημερινά Fk Stories ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ζωή ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Η συμπεριφορά γεννά συμπεριφορά. Είναι ένας από τους βασικούς κανόνες του μάρκετινγκ, και βρίσκει εφαρμογή παντού στη ζωή μας! Δε σας λέω να υπομείνετε επ΄ αόριστον καταστάσεις και ανθρώπους που σας δημιουργούν τοξικότητα και αναστέλλουν την δημιουργικότητα και την καλή σας διάθεση.Fkstories Θέλετε Να Ζήσετε; Αλλάξτε Ότι Σας Χαλάει Καθημερινά Fk Stories ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ζωή ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Μη ξεχνάτε να προσπαθείτε να αποβάλλεται αθόρυβα ότι σας χαλάει. Ο θόρυβος μόνο εκνευρισμό και εντάσεις μπορεί να φέρει.  Δεν θα μπω πια στην διαδικασία να αποδείξω σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν στις ικανότητες μου την αξία μου. Δεν υπάρχει λόγος. Θα ψάξω όμως να βρω ανθρώπους που μπορούν να προσεγγίσουν τον τρόπο σκέψης μου χωρίς υπέρ αναλύσεις και χωρίς να προσπαθώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας!Fkstories Θέλετε Να Ζήσετε; Αλλάξτε Ότι Σας Χαλάει Καθημερινά Fk Stories ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ζωή ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Καθημερινά θα φροντίσω το σώμα μου. Δε μπορείτε να γυμναστείτε συστηματικά; Βγείτε έξω και περπατήστε όσο περισσότερο μπορείτε! Το περπάτημα αδειάζει τις σκέψεις , ενεργοποιεί τα ενεργειακά σας πεδία και κάνει καλό και στην καρδιά σας! Κάντε μποτέ στο σπίτι σας και αυτό ισχύσει για όλους . Γυναίκες και άντρες.Fkstories Θέλετε Να Ζήσετε; Αλλάξτε Ότι Σας Χαλάει Καθημερινά Fk Stories ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ζωή ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Η περιποίηση δεν γίνεται μόνο για λόγους αισθητικής. Γίνεται κυρίως για λόγους ευεξίας και υγείας!

Όταν γυρίζετε στο τελείωμα της ημέρας σας κουρασμένοι , και αγχωμένοι στο σπίτι, καθίστε πέντε λεπτά με κλειστά τα μάτια και αναλογιστείτε τα καλά της ημέρα σας. Αντικειμενικά και με ειλικρίνεια. Θα διαπιστώσετε ότι είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Όλοι όμως έχουμε τη τάση να δίνουμε βάρος και περισσότερο χώρο στο πρόβλημα!Γεμίστε την αγκαλιά σας με ανθρώπινη παρουσία. Αγκαλιαστείτε με τον σύντροφο σας  όχι αναγκαστικά για να κάνετε έρωτα , αλλά για να νιώστε την ηρεμία της συντροφικότητας .Fkstories Θέλετε Να Ζήσετε; Αλλάξτε Ότι Σας Χαλάει Καθημερινά Fk Stories ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ζωή ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Πείτε σε αγαπώ στους γονείς στα παιδιά σας, στους φίλους σας! Μαγειρέψτε, με παρέα, μαζευτείτε  γύρω από την εστία , συζητήστε, χωρίς να αποσπάστε συνέχεια από το κινητό σας , γελάστε παίξτε! Ξεφυλλίστε ένα άλμπουμ φωτογραφιών!  Θα θυμηθείτε όμορφες στιγμές που θελήσατε να κρατήσετε αποτυπωμένες για πάντα. Μη θεωρήστε τίποτα και κανέναν δεδομένο! Όλα θέλουν προσπάθεια και  δόσιμο!Fkstories Θέλετε Να Ζήσετε; Αλλάξτε Ότι Σας Χαλάει Καθημερινά Fk Stories ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ζωή ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Πολλές φορές τρώμε πολύ δυνατά χαστούκια  από την ζωή και πιστεύουμε πως καταστραφήκαμε. Σκεφτείτε πως αυτά τα χαστούκια, τα τρώμε για να συνέλθουμε και να μη χάσουμε ενδεχομένως κάπου παρακάτω ολόκληρο το κεφάλι μας! Θέλει υπομονή και τόλμη. Θέλει απλότητα και καλοσύνη. Και πολύ αγάπη η καθημερινότητα μας για  να μη μας βαραίνει.  Θέλει φαντασία, διάθεση , σίγουρα κόπο, αλλά όχι άκοπο, θέλει ανθρωπιά, προσφορά, και ευγένεια.Fkstories Θέλετε Να Ζήσετε; Αλλάξτε Ότι Σας Χαλάει Καθημερινά Fk Stories ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ζωή ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Κάντε μικρές όμορφες εκπλήξεις καθημερινά στον εαυτό σας , στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Μιλήστε , επικοινωνήστε, επενδύστε σε σχέσεις και όχι σε συμφέροντα. Βοηθήστε όποιον μπορείτε, χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα. Η ανταμοιβή σας είναι η υπέροχη αίσθηση της προσφοράς! Οι ρυθμοί της ζωή μας έχουν γίνει πολύ γρήγοροι πολύ απαιτητικοί  και σαρώνουν τα πάντα… Μείνετε ακίνητοι! Αφουγκραστείτε το είναι σας. Ακούστε τη φωνή σας και όλα θα μπουν σε άλλη διάσταση.Fkstories Θέλετε Να Ζήσετε; Αλλάξτε Ότι Σας Χαλάει Καθημερινά Fk Stories ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ζωή ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Και έπειτα η ζωή είναι τώρα και παντού! Μη  είστε αποχαυνωμένοι θεατές, αλλά δραστήριοι ολοζώντανοι, υπέροχοι πρωταγωνιστές!  Η δύναμη μου είναι η αλήθεια μου. Και την αλήθεια μου δεν την φοβήθηκα ποτέ.  Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία, να εξελιχθεί και να κατακτήσει όλα εκείνα για τα οποία είναι προορισμένος.Fkstories Θέλετε Να Ζήσετε; Αλλάξτε Ότι Σας Χαλάει Καθημερινά Fk Stories ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ζωή ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα, χωρίς νερό με λίγη συννεφιά,  αλλά ήδη εισέπραξα το πρώτο φωτεινό χαμόγελο κοιτάζοντας το πρόσωπο μου στον καθρέφτη. Τι μπορεί να μου χαλάσει την ήμερα; Τίποτα!