Γυναίκες Με Πυρ Και Θάλασσα

Είμαι γυναίκα! Εσένα ποια είναι η υπερφυσική σου ιδιότητα… Το ωραίο φύλλο, το ασθενές φύλλο, το δυνατό φύλλο! Από την αρχή του κόσμου η γυναίκα απασχόλησε τον κόσμο, είτε θετικά είτε αρνητικά. Από το προπατορικό αμάρτημα ακόμη !
Αλήθεια πόση υπεροψία κρύβει η θρησκευτική άποψη , που δεν θα αναλύσω εκτενέστερα, τώρα γιατί δεν είναι θεολογικής αφορμής τούτο το άρθρο, πως η γυναίκα φτιάχτηκε από το πλευρό του άντρα , και κατόπιν τον κατέστρεψε ταΐζοντάς τον ένα μήλο , που έτσι κι αλλιώς θα του καθόταν αργά η γρήγορα στον λαιμό! Και αν το αμάρτημα της Εύας ήταν ότι πίστεψε το ύπουλο φιδάκι και κατόπιν εξαπάτησε τον Αδάμ, το αμάρτημα του Αδάμ είναι ότι εξαπάτησε τον ίδιο τον Θεό ,με την αδυναμία του μη παραδοχής, πως τον έφαγε τον καρπό του κακού!

Fkstories Γυναίκα Υπερφυσική Ιδιότητα Σε Έναν Αντρικό Κόσμο Fk Stories Womens Power Instagram Portaits  ΠΥΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Γυναικα

 

 

 

 

 

Αν η γυναίκα φταίει για τον χαμένο παράδεισο, σίγουρα οι άντρες ευθύνονται για την επίγεια κόλαση για πολλές γυναίκες! Και πριν προχωρήσω να διευκρινίσω πως δεν γενικεύω και δεν αφορίζω ολόκληρο το αντρικό φύλλο το οποίο αγαπώ και θαυμάζω!
Καθημερινά όμως εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, γίνονται θύματα και αναλώσιμα είδη, ενός αντρικού συστήματος που τις θέλει τρομαγμένες , σκλάβες του σεξ , κακοποιημένες, ταπεινωμένες , οικονομικά εξαρτώμενες και αφημένες στο έλεος διαθέσεων και αλλαγών που οι ίδιες δεν ορίζουν! Δεν θα αναλύσω ιστορικά την θέση της γυναίκας στην εκάστοτε κοινωνία και σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Ούτε θα γράψω για τους αγώνες και τις προσπάθειες που έγιναν για να κατακτηθούν δικαιώματα και προνόμια, που για τους άντρες ήταν από την γέννησή τους δεδομένα. Και ούτε αυτό είναι ένα ακόμα φεμινιστικό κείμενο.. Είναι ένα κείμενο που επιχειρεί να πείσει τις ίδιες τις γυναίκες για την ωραιότητα και την μοναδικότητα της ύπαρξής τους! Να τις απενοχοποιήσει και να τις υπενθυμίσει πόσο σημαντικές και δυνατές μπορούν να γίνουν αν το θελήσουν. Και κυρίως να τους φωνάξει να πάψουν να πασχίζουν να φαίνονται τέλειες! Να αγαπήσουν την φύση τους και να αναδείξουν ότι καλύτερο διαθέτουν πέρα από τις καμπύλες τους και την εξωτερική τους ομορφιά

 

Fkstories Γυναίκα Υπερφυσική Ιδιότητα Σε Έναν Αντρικό Κόσμο Fk Stories Womens Power Instagram Portaits  ΠΥΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Γυναικα Τίποτα δεν είναι τέλειο σε αυτό τον κόσμο. Γιατί πρέπει να είναι η γυναίκα …Όλη αυτή η βιομηχανία ομορφιάς και μόδας τελικά κατάντησαν την γυναίκα δυστυχισμένη και φυλακισμένη στην ίδια την εικόνα της.
Πολλοί ρόλοι για ένα πρόσωπο. Μητέρα, σύζυγος ερωμένη, εργαζόμενη, κόρη, φίλη! Αντίστοιχοι ρόλοι για τον άντρα… Εργαζόμενος, εραστής, πατέρας, γιος , φίλος, σύζυγος!..
Μαντέψτε ποια είναι η διαφορά.. Ίσοι ρόλοι, άλλη όμως η σειρά προτεραιότητας πλειοψηφικά σε μια γενικευμένη αλήθεια σαφώς με εξαιρέσεις!.. Νομίζω πως έχουμε χάσει αγαπητές μου από μόνες μας ολίγον τα αβγά και τα πασχαλιά στην ζωή μας. Χρειάζεται να μας ξανά δούμε από την αρχή. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε άντρες στις θέσεις των αντρών αλλά ούτε και έρμαια , κοινωνικών συμβάσεων και εθιμοτυπικών κλισέ Δεν χρειάζεται να ακολουθούμε κάθε μόδα που μας πλασάρουν καλά μελετημένες εταιρείες life style!

Fkstories Γυναίκα Υπερφυσική Ιδιότητα Σε Έναν Αντρικό Κόσμο Fk Stories Womens Power Instagram Portaits  ΠΥΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Γυναικα
Κι αν η σύγχρονη κοινωνία δίνει πλέον την δυνατότητα στην γυναίκα, να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από ότι σε παλιότερες εποχές , άλλο τόσο την καταπιέζει και την κάνει δυστυχισμένη γιατί στην ουσία ότι κι αν κατακτήσει , πάντα θα είναι η Γυναίκα Σε έναν κόσμο αντρικά φτιαγμένο , όσο κλισέ κι’ αν ακούγεται αυτό, η γυναίκα σε ότι κάνει θα πασχίζει διπλά για να καταξιωθεί.

Fkstories Γυναίκα Υπερφυσική Ιδιότητα Σε Έναν Αντρικό Κόσμο Fk Stories Womens Power Instagram Portaits  ΠΥΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Γυναικα Καθημερινά οι γυναίκες διαπρέπουν σε όλους τους τομείς! Είναι υπεύθυνες για σπουδαία πράγματα, και έχουν θεμελιώσει και αυτές με τις ικανότητες και την εργατικότητά τους σπουδαίες θέσεις και θεσμούς. Η δυναμική τους έχει πολλές προεκτάσεις και&nbsp η προσφορά τους&nbsp στην κοινωνία και την ανθρωπότητα πολύπλευρη και ανεκτίμητη!
Καθημερινά γυναίκες παλεύουν να κρατήσουν ζωντανά τα παιδιά τους κάτω από τραγικά δύσκολες, συνθήκες και να τους δώσουν, ένα καλύτερο μέλλον.

Fkstories Γυναίκα Υπερφυσική Ιδιότητα Σε Έναν Αντρικό Κόσμο Fk Stories Womens Power Instagram Portaits  ΠΥΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Γυναικα
Καθημερινά γυναίκες παλεύουν να ξεφύγουν από δίκτυα εκμετάλλευσης και κακοποίησης.
Καθημερινά γυναίκες υπερβαίνουν τις αντοχές τους για να τα προλάβουν όλα!
Καθημερινά γυναίκες αναζητούν αγάπη και έναν καλό λόγο χωρίς πλαίσια και όρους…
Καθημερινά μανάδες μεγαλώνουν γιους ευνουχίζοντας τους και διαιωνίζοντας έναν φαύλο κύκλο αρνητικό για τις ίδιες!

Fkstories Γυναίκα Υπερφυσική Ιδιότητα Σε Έναν Αντρικό Κόσμο Fk Stories Womens Power Instagram Portaits  ΠΥΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Γυναικα

 

 

 

 

 

 

Καθημερινά γυναίκες προσπαθούν απλά να είναι ευνοημένες με κάθε τίμημα, πέφτοντας στην ίδια τους την παγίδα.
Καθημερινά γυναίκες ξεχνούν απλά να είναι γυναίκες! Πασχίζοντας να κατακτήσουν ένα λαμπρό μέλλον ή μια τυπική καθημερινότητα ανάλογα ποια ανάγκη έχει η καθεμία να καλύψει και σε πιά συνθήκη βρίσκεται.

Fkstories Γυναίκα Υπερφυσική Ιδιότητα Σε Έναν Αντρικό Κόσμο Fk Stories Womens Power Instagram Portaits  ΠΥΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Γυναικα
Η μεγαλύτερη ελευθερία όμως πιστεύω, είναι να μη ανησυχούμε για το αύριο, αλλά να είμαστε ικανοποιημένες για ότι ζούμε σήμερα! Να είμαστε ο εαυτός μας , να αγαπάμε να φροντίζουμε, να πιστεύουμε αλλά και να αξιώνουμε το ίδιο και για εμάς!
Και θα κλείσω με ένα μήνυμα προς τους κυρίους, Δεν είμαστε τόσο περίπλοκες όσο πιστεύετε, στην πραγματικότητα είμαστε πολύ πιο απλές από όσο πιστεύετε. Αρκεί να μας αντιμετωπίζετε με σεβασμό κι αγάπη. Εξάλλου το ίδιο δεν ισχύει και για εσάς Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ μου δύναμη μπορεί να κάνει θαύματα αν συνδυαστεί με την δική σου. Η ανασφάλεια σου το επιτρέπει όμως αυτό Και γυρίζοντας την ερώτηση στις γυναίκες Μπορείτε να του δώσετε τον χώρο που χρειάζεται χωρίς να τον απαξιώνετε …Fkstories Γυναίκα Υπερφυσική Ιδιότητα Σε Έναν Αντρικό Κόσμο Fk Stories Womens Power Instagram Portaits  ΠΥΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Γυναικα Fkstories Γυναίκα Υπερφυσική Ιδιότητα Σε Έναν Αντρικό Κόσμο Fk Stories Womens Power Instagram Portaits  ΠΥΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Γυναικα