Η Νέα Συλλογή Της Disney Βρίσκεται Ήδη Στα Καταστήματα Zara

Σε ένα κόσμο όπου το διαδίκτυο έχει αποκτήσει κυρίαρχη θέση στη ζωή μας ήταν θέμα χρόνου, ώστε να γίνει αυτό μια πηγή έμπνευσης για τη μόδα και τα trends. Τάση της εποχής: τα graphic tees, που περιλαμβάνουν αποσπάσματα από αγαπημένες ταινίες, ατάκες, κωμικά memes και άλλα έξυπνα prints. Και δεδομένου ότι ο όμιλος Zara μας έχει συνηθίσει στο να υιοθετεί τις κυρίαρχες τάσεις, δεν αποτελεί έκπληξη η καινούργια συλλογή που κυκλοφόρησε στα καταστήματα και περιέχει μέσα της όλα τα παραπάνω.

Fkstories Η Νέα Συλλογή Της Disney Βρίσκεται Ήδη Στα Καταστήματα Zara Fk Stories Viral  συλλογή ρούχα παιδική συλλογή Zara fashion trends fashion disney συνεργασία Disney Princesses disney

Αναφέρομαι φυσικά στα κομμάτια που κυκλοφόρησαν, για μικρούς και μεγάλους με ήρωες και ηρωίδες της Disney. Οι αγαπημένες μας Γιασμίν, Άριελ, Χιονάτη και Σταχτοπούτα μας υπενθυμίζουν, για ακόμα μία φορά πως κατά βάθος όλες μας είμαστε Πριγκίπισσες, αφού μπορούμε να διακρίνουμε αρκετά κοινά σημεία μεταξύ μας.

H collection περιλαμβάνει μερικά ακαταμάχητα t-shirts, πουλόβερ, παπούτσια, παιδικά ρουχαλάκια και διάφορα αξεσουάρ, για να απογειώσετε το street style σας με τις ευλογίες της Disney! Η εταιρεία- κολοσσός φαίνεται πως πλέον έχει γίνει ασταμάτητη αλλά και… ακαταμάχητη, καθώς δεν σταματά να συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα στο χώρο της μόδας και όχι μόνο.

https://www.zara.com/gr/el/search?searchTerm=disney