Τα Άστρα Λένε Και το Σύμπαν Συνωμοτεί

Εβδομάδα προσαρμογής ακόμα για πολλούς, αυτή,άλλα με μια άρνηση να τηρήσουμε συγκεκριμένο πλαίσιο και με έντονες αντιδράσεις για το παραμικρό. Κάτι τα Πρωτοβρόχια, κάτι τα φύλλα που πέφτουν, σάς κάνουν λίγο κυκλοθυμικούς! Μην ανησυχείτε τα 50 πρώτα χρόνια είναι τα δύσκολα! Και έπειτα μη ξεχνάτε πως το σύμπαν όλο και κάποια συνωμοσία υπέρ θα κάνει!

ΚΡΙΟΣ:

Μια ζωή στοχεύεις και ορμάς. Πόσο μάλλον αυτή την εβδομάδα, αφού σημαντικοί τομείς στη ζωή σου θα δεις να αναμορφώνονται και να μεταβάλλονται, κάτω από την επήρεια του τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού.  Και σαν να μη σου έφτανε όλο αυτό μου θέλεις και έρωτες με δεσμεύσεις! Κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου( τα βλέπεις όλα ροζ) και σκέφτεσαι σοβαρά( σοβαρά τώρα;;;;)ένα κοινό μέλλον ! Ξερες νυφικά , μπομπονιέρες , μονόπετρο! Σύνελθε! Παλεύεις να κρατήσεις τα κεκτημένα μη τα κάνεις τώρα σαλάτα!Παντρεύεσαι του χρόνου! Θέλεις να προωθηθείς κοινωνικά , άλλα με τα μυαλά που κουβαλάς σε βλέπω στο ισόγειο! Τέλος είναι καλές μέρες , να αποφυγεις οτιδήποτε, σε λευκό, ροζ, κουφέτο, και να μιλήσεις με μερικούς παντρεμένους φίλους σου λίγο περισσότερο!Fkstories Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Και όποιος Αντέξει. Fk Stories ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΑΥΡΟΣ:

Χορτάσατε μεν καθότι καλό φαγάς , αλλά δε βγήκες ατσαλάκωτος από την αντίθεση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης με τον Ουρανό, ωστόσο τα προγνωστικά είναι αρκετά καλά.Σου έρχονται απρόσμενα κέρδη από μια κληρονομιά η παλαιότερη επένδυση σου και γενικότερα ότι πιάνεις γίνεται χρυσός! ( Αγόρασε και κανένα λαχειάκι, κατά προτίμηση λαϊκό, και μη μας ξεχάσεις!) Για να το ευχαριστηθείς όμως όλο αυτό απέβαλλε την έμφυτη ξινίλα σου και την απολυτότητα σου στις σχέσεις σου τις οποίες θα προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις. (περισσότερο θα τα μπερδέψεις). Άσε καλύτερα τα πράγματα ως έχουν και μη πολύ χολοσκάς για πράγματα από το παρελθόν σου που επανεμφανίζονται! Τέλος είναι καλές μέρες, να αγοράσετε ένα χρηματοκιβώτιο, και να κάνετε ένα ταξιδάκι ως την Λάρισα. Αν είστε ήδη κάτοικος Λάρισας ταξιδέψτε για οπουδήποτε αλλού!Fkstories Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Και όποιος Αντέξει. Fk Stories ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αχ! Διδυμακι πολύπαθο και παρεξηγημένο.. Για όλα προσπαθείς να βρεις μια λύση!Αυξημένες οι οικονομικές υποχρεώσεις λόγω οικογενειακών αναγκών και εσύ θα αποδείξεις πως είσαι εκεί για αυτούς που σε έχουν ανάγκη. ( το θέμα είναι κι αυτοί με την σειρά τους να είναι εκεί για εσένα όταν το χρειαστείς, γιατί θα το χρειαστείς).Τα ερωτικά σου θέματα,…  δε λέμε καλύτερα κάτι άλλο; Πολλές προτάσεις αλλά τίποτα που να σε καλύπτει και να σε ταράζει πραγματικά. Ερωτεύσου καλλίτερα προς άνοιξη μεριά! Γενικότερα αυτές τις ήμερες δε θέλεις να μιλάς!!! ( Ο ήλιος άρχισε βγαίνει από τη δύση;) Έχεις ανάγκη από εσωστρέφεια και ησυχία! Τέλος είναι καλές ημέρες για να πάρεις τα βουνά! Μάζεψε και τίποτα μανιτάρια! Να επισκεφτείς κάνα δυο μοναστήρια, και να διαβάσεις της 52 και κάτι αποχρώσεις του γκρι!Fkstories Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Και όποιος Αντέξει. Fk Stories ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Επαγγελματικά το σύμπαν σου δίνει πράσινη κάρτα, αφού σου φέρνει ευκαιρίες, τεστάροντας όμως τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Πρόσεχε μην υπερτιμάς τις δυνάμεις σου και φτιάξε λίγο τις δημόσιες σχέσεις σου! Μην γκρινιάζεις και σκέψου πιο θετικά. Στρέφεσαι περισσότερο  προς την οικογένεια, στα πλαίσια αναζήτησης ενός συναισθηματικού καταφυγίου, αφού ένα ξενέρωμα στα ερωτικά σου τις μέρες αυτές θα το περάσεις και θα προσγειωθείς απότομα! Μη φοβάσαι. Εσύ το κλάμα το έχεις κορόμηλο! θα κλάψεις θα χτυπηθείς και θα τα ξεπεράσεις όλα τελικά!Τέλος είναι καλές ημέρες για να αγοράσεις τσαγιέρα και ένα σετ φλιτζανάκια του καφέ. Να βγεις σε ένα κάλο εστιατόριο. Να κολακεύεις τους ανωτέρους σου και να αλλάξεις φακούς επαφής.Fkstories Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Και όποιος Αντέξει. Fk Stories ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΛΕΩΝ:

Στα ερωτικά σου είσαι έτη φωτός μπροστά, έχεις εμπνεύσεις που σε ξεσηκώνουν, μαγνητισμό που οδηγεί τους άλλους σε παραλήρημα και ευκαιρίες να ξεφύγεις από καταπιεστικές καταστάσεις. ( εσύ βεβαία θα το βρεις σαν άλλοθι να κάνεις την άπατη σου, άλλα δε σου λέω αυτό). Μετρίασε λίγο τον ναρκισισμο σου γιατί οι κατακτήσεις σου θα αρχίσουν να σε εγκαταλειπουν μια μια. Με την οικογένεια σου υπάρχει ψυχρό κλίμα και στεναχωριέσαι. Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και όλα θα πάνε καλύτερα. Επαγγελματικά πας καλά αρκεί να μη σε πιάσει η έπαρση και ο δογματισμός σου. Τέλος είναι καλές μέρες , για να καταπιείς τον εγωισμό σου, να κάνεις ένα τραπέζι στους συγγενείς και τους φίλους σου και να γραφτείς σε μια οικολογική οργάνωση.Fkstories Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Και όποιος Αντέξει. Fk Stories ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Είσαι σε φάση ανάρρωσης από ίωση ( παρόλο που είσαι τιτίζης την πάτησες) και ένα ξαφνικό οικονομικό στραπάτσο των τελευταίων ημερών σε αποσυντόνισε εντελώς. Αφού συνέρθεις από όλα αυτά, τις μέρες που έρχονται θα ασχοληθείς με τις ίντριγκες και τη διχόνοια μέσα στην στην δουλειά σου αλλά και στην οικογένεια σου! ( σε βλέπω με λεξοτανιλ και ουίσκι!). Ερωτικά, ένας νέος έρωτας θα σε παρασύρει πέρα από τα μικροαστικά κλισέ. Δύσκολο για την Παρθένο, έτσι; Μη τρομάζεις καλέ!  Δε θα κολλήσεις τιποτα ούτε, θα γίνει άνω κάτω το σπίτι σου, Δες το σαν εμπειρια!Τέλος είναι καλές ήμερες να κάνετε ένα γενικό τσεκ απ να επισκεφτείτε το αρχαιολογικό μουσείο και να αλλάξετε δουλειά ή σόι!Fkstories Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Και όποιος Αντέξει. Fk Stories ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΖΥΓΟΣ:

Ευκαιρίες για επαγγελματική αναρρίχηση, διαπραγματεύσεις, νέα ξεκινήματα και κάποια σημαντική γνωριμία που ίσως επηρεάσει την μετέπειτα πορεία σας! Οι επαφές με εξωτερικό, δίνουν και παίρνουν και σαν να μην έφτανε ο επαγγελματικός οργασμός,  δημιουργείς  σχέση από απόσταση ή  παίρνεις  ένα  ακόμα πτυχίο.
Λάμπεις , ακτινοβολείς , άλλα ξεπεζεψε και λίγο από το καλάμι σου. Μην πιστεύεις στις κολακείες ολουθε σου και προσπαθησε να δεις αντικειμενικά κάποια άτομα. Τέλος είναι καλές ήμερες , για να ταξιδέψεις, να κάνεις μια νέα επένδυση , και να αγοράσεις καινούριο καθρέφτη!Fkstories Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Και όποιος Αντέξει. Fk Stories ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Το ρίσκο της εβδομάδας εστιάζεται στα οικονομικά τα οποία όμως θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο . Στον έρωτα είσαι από τους γερούς παίχτες, αφού δε θα λείψουν οι ευκαιρίες κάθε είδους και ειδικά αυτές που λόγω της ακαταλληλότητάς τους σε εξιτάρουν.( εγώ λέω κάτσε καλύτερα στα αβγά σου γιατί θα πέσει παντόφλα!) Απέφυγε τα οικονομικά ανοίγματα γιατί θα φας τα μούτρα σου πάνω που τα πηγαίνεις ανοδικά. Τέλος είναι καλές ημέρες να μείνεις και λίγο μέσα στο σπίτι, και να σκεφτείς σοβαρά την συμπεριφορά σου γενικότερα.Fkstories Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Και όποιος Αντέξει. Fk Stories ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΞΟΤΗΣ:

Φόρεσες τα γάντια του μποξ η μου φαίνεται; η νευρικότητα στα ύψη και η λίμπιντο στην κορυφή. Ο Άρης στο ζώδιο σου σε κρατά σε μια ασταμάτητη ανησυχία. Ωστόσο, μια χαρά προστατευμένος είσαι  αφού με ευκολία θα βρεθείς σε σημαντικούς  κλειστούς, κοινωνικούς κόλπους που θα σε στηρίξουν και θα σου μεταφέρουν ένα καινούργιο συναίσθημα προστασίας.  Δεν θα ερωτευθείς για πολλοστή φορά άλλα θα κάνεις αχαλίνωτο σεξ. Μην τάζεις λαγούς με πετραχήλια αφού ούτε τα μισά από όσα λες δεν τα εννοείς. Έχεις μια γενικότερη έφεση στο παραμύθι περισσότερο για να εντυπωσιαζεις παρά για να κάνεις κακό. Άλλα πρόσεχε. Σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι!… Τέλος είναι καλές ημέρες να δοκιμάσεις να λες αλήθειες, να παρεις βιταμίνες, και να διαλογιστείς.Fkstories Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Και όποιος Αντέξει. Fk Stories ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Κάποιες απώλειες μετράς τον τελευταίο καιρό, ειδικά σε φίλους και στα οικονομικά. Για τους φίλους με συγχωρεις (χέστηκες )αλλά για τα οικονομικά τρελαίνεσαι! Αυτό που θα σε απασχολήσει τη βδομάδα που έρχεται, είναι ο χειρισμός κάποιας επαγγελματικής σχέσης στη ζωή σου που θα εξελιχθεί και ερωτικά  και η δημιουργία ενός ολόδικο σου σπιτικού. Δυστυχώς επειδη θα είσαι πολύ εστιασμένους στα δικά σου δε θα μπορέσεις να βοηθήσεις ουσιαστικά ένα πολύ δικό σου πρόσωπο που έχει αναγκη! Τέλος είναι καλές ήμερες να προσλάβεις διακοσμητή και να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου. Fkstories Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Και όποιος Αντέξει. Fk Stories ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Όλη σου την ενέργεια την δίνεις στο θέμα της εργασίας, προσπαθώντας να πετύχεις πιο δίκαιη αντιμετώπιση. ( με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι).Όσον αφορά τα ερωτικά, κάποιες ενοχές σέρνονται από το παρελθόν άλλα είναι περισσότερο μέσα στο μυαλό σου, και κάποια μυστικά παιχνίδια παίζεις στο παρόν αυτά δεν είναι άπλα μέσα στο μυαλό σου , βρίσκουν και εφαρμογή. Γενικότερα διανύεις ημέρες ανάποδες και λίγο ο νόμος του Μέρφι σε ακολουθεί. Ψυχραιμία, εβδομάδα είναι θα περάσει! Ψυχό πλακώθηκα με εσένα Υδροχόε μου δε θα πω τιποτα άλλο. Καλή δύναμη. Τέλος είναι καλές ήμερες να κλειστείς σπίτι σου , και να κάνεις και ένα ευχέλαιο!Fkstories Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Και όποιος Αντέξει. Fk Stories ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

ΙΧΘΕΙΣ:
Ημέρες ρομαντισμού, φλερτ, ονειροπόλησης και αισιοδοξίας είναι αυτές που έρχονται. Στα επαγγελματικά σου επιτελούς ξεπερνάς λάθη του παρελθόντος και μπαίνεις σε πιο καλή φάση  οικονομική και καριέρας. Μόνο που η σταθερότητα θα είναι κάτι το αλλόκοτο για σένα, αφού οι συναισθηματικές σου εναλλαγές θυμίζουν κλίμα τροπικό, με τον καύσωνα να διαδέχεται την  καταιγίδα. Κανένα Τσουναμι μη σε βρει μόνο! Κυκλοθιμισμος είναι θα περάσει! Μονό μη σπάσεις και τα νευρά των γύρω σου! Έχεις αναγκη από ξεκούραση και σωστή διατροφή. Τέλος είναι καλές ήμερες να κάνεις μακρινούς περιπάτους, να ζητήσεις και καμιά συγνώμη από όσους θα ταλαιπωρήσεις και να πας σινεμά.Fkstories Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Και όποιος Αντέξει. Fk Stories ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ζωδια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ Και μη ξεχνάτε να χαμογελάτε ότι κι αν περνάτε , γιατί ακόμα και το σύμπαν τα αστέρια τα θαμπά δε τα θέλει. Και τώρα σας αφήνω γιατί πείνασα!