Χαμογελώ δε σημαίνει καλοπερνάω στη ζωή

Είμαι άνθρωπος που χαμογελάω συνέχεια.

 Όχι δεν έχω κάποιο τικ. Επίσης όταν γελάω,  γελώ δυνατά. Αφήνομαι στο γέλιο μου και στο γέλιο των γύρω μου. Χαίρομαι όταν ξυπνάω το πρωί και αντικρίζω μια ηλιόλουστη μέρα και πιστεύω πως μου υπόσχεται αυτόματα πολλά όμορφα πράγματα.Fkstories Χαμογελώ δε σημαίνει καλοπερνάω στη ζωή Fk Stories  χαμογελαω ζωή γελιο xamogelao Είναι μια καινούρια μέρα, μια νέα εν δύναμη επιλογή ή και περιπέτεια. Είναι ζωή και ελπίδα. Αυτό δε σημαίνει πως όλα στη καθημερινότητα μου, είναι ταχτοποιημένα και απροβλημάτιστα. Δεν σημαίνει πως κάνω μια ζωή σπαρμένη με λουλούδια.Fkstories Χαμογελώ δε σημαίνει καλοπερνάω στη ζωή Fk Stories  χαμογελαω ζωή γελιο xamogelao Όμως πάντα σκέφτομαι θετικά. Και δεν είναι καθόλου εύκολο. Όμως αρνούμαι να ποτίσω τα μέσα μου με αρνητισμό , τοξικότητα, και μιζέρια. Η στάση  που κρατάμε στη ζωή, μας καθορίζει. Κι εγώ επιλέγω να καθορίζομε από το χαμόγελο. Σε ότι κι αν έρθει. Σε ότι κι αν συμβεί. Αυτό είναι δύναμη που δεν αποκτιέται εύκολα. Μη γελιέστε, ένας χαμογελαστός άνθρωπος μπορεί συγχρόνως μέσα του να σπαράζει.

Ποιός ο λόγος να φορτίσω τους γύρω μου , ποιός ο λόγος να βυθιστώ στο άγχος  η τη μιζέρια. Θα καλυτερέψουν τα πράγματα; Όχι. Θα γίνουν απλά δυσβάσταχτα.

Σέβομαι πολύ τους ανθρώπους που χαμογελούν με την καρδιά τους. Που ότι κι αν περνούν έχουν πάντα μια αισιόδοξη ματιά και  μια ανωτερότητα που υπερβαίνει κάθε τι μικρό και  μίζερο.

Είναι άνθρωποι δοκιμασμένοι, και δοτικοί. Είναι οι καλύτεροι φίλοι και σύντροφοι. Είναι εκείνοι που δε θα εγκαταλείψουν ποτέ την προσπάθεια ,και θα απολαύσουν  όλη την διαδρομή του ταξιδιού τους κι ας μη μπορέσουν τελικά να φτάσουν ποτέ η πολύ δύσκολα στον τελικό προορισμό τους.

Είναι εκείνη η λάμψη στο βλέμμα που γεμίζει με ζωή όπου κι αν στραφεί.  Αλλά μη τους θεωρήσετε ποτέ δεδομένους αυτούς τους ανθρώπους. Θα κάνουν υπομονή, θα δείξουν ανοχή, αλλά όταν νιώσουν πως θαμπώνετε το χαμόγελο τους θα φύγουν.

Fkstories Χαμογελώ δε σημαίνει καλοπερνάω στη ζωή Fk Stories  χαμογελαω ζωή γελιο xamogelao Ένας τέτοιος άνθρωπος θα βάλει στην άκρη τα δικά του προβλήματα και θα σας δώσει προσοχή και πραγματική βοήθεια. Θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα, θα νοιαστεί και μπορεί ακόμα να σας δώσει λύσεις. Και εσείς θα πιστεύετε, ότι το κάνει γιατί εκείνος είναι μια χαρά… Το κάνει γιατί ποτέ δεν πίστεψε πως είναι το κέντρο του κόσμου, ούτε έχει εμμονική προτεραιότητα τα θέλω του , ώστε να μη βλέπει περά από την δική του αλήθεια και τις δικές του ανάγκες.. Θα κοιτάξει πρώτα γύρω του. Θα αισθανθεί, θα δώσει , θα χαρίσει. Και μετά είναι έτοιμος να στραφεί στις δικές του ανάγκες  ξεκινώντας από το μηδέν!

Είναι τόσο καλός; Υπάρχει; Όχι δεν είναι τόσο καλός , δεν αγγίζει καν την τελειότητα. Είναι ένας άνθρωπος με πολλά ελαττώματα, κάνει πολύ συχνά λάθη, όμως έχει ένα μεγάλο προτέρημα. Υπάρχει πρώτα για τους άλλους! Κι αυτό δεν είναι αδυναμία. Αυτό είναι δύναμη. Καθαρή με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Fkstories Χαμογελώ δε σημαίνει καλοπερνάω στη ζωή Fk Stories  χαμογελαω ζωή γελιο xamogelao Χαμογελάστε, κι αν δε το έχετε μάθει να το μάθετε τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά , για όμορφα συναισθήματα και  εγκάρδια επαφή με τους ανθρώπους γύρω μας.

Είναι κάτι άνθρωποι  με το χαμόγελο στο βλέμμα που είναι δυσεύρετοι πια , και τριγυρνούν μέσα σε έναν κόσμο που δε μπορεί να δει χωρίς συμφέρον τίποτα. Αυτοί όμως οι άνθρωποι κάνουν την διαφορά και όταν τους συναντήσετε κρατήστε τους στην ζωή σας, με κάθε δύναμη. Το τίμημα θα είναι η ευτυχία !