Η Καρδιά Σου Γνωρίζει Τον Δρόμο

Τρέξε προς αυτήν την κατεύθυνση ( Rumi, γνωμικά ).

Fkstories Η Καρδιά Σου Γνωρίζει Τον Δρόμο Think Different  μοναξιά καρδιά rumi

Ζούμε σε έναν κόσμο περίεργο, έτσι τον βλέπω εγώ. Ίσως κανω και λάθος. Ίσως έχω και δίκιο. Αυτό όμως που είναι σίγουρο, είναι πως όλοι περιμένουν ένα θαύμα χωρίς όμως να πιστεύουν σε αυτό. Θεοποιούν καταστάσεις και ανθρώπους χωρίς ουσία, πληγώνουν και προσβάλλουν αυτούς που είναι το στήριγμα τους και θα βρίσκονται πάντα εκεί γι’αυτούς . Γιατί συμβαίνει αυτό ?

Fkstories Η Καρδιά Σου Γνωρίζει Τον Δρόμο Think Different  μοναξιά καρδιά rumi

 

Η απάντηση είναι απλή : ρηχότητα. Ναι, ρηχότητα, κενό. Και όλο αυτό ξεκινάει από την παιδική ηλικία. Και συνεχίζει και δηλητηριάζει την καρδιά όσο προχωρά. Που είναι η αγάπη ? Δεν γνωρίζουν, την ψάχνουν όμως. Γι’αυτό τον αποκαλώ περίεργο. Παράξενο . Κάτι που δεν γνωρίζω στην ουσία και δεν το έχω σαν τρόπο ζωής, δεν γίνεται να το αποζητώ. Οι ανθρώπινες σχέσεις έγιναν τόσο δύσκολες, τόσο μονότονες. Βλέπεις δάκρυα χωρίς ουσία,διασκέδαση χωρίς ουσία και αυτή και τέλος τι? Μοναξιά . Η απόλυτη μοναξιά , είτε αυτό σημαίνει έλλειψη φυσικής παρουσίας, είτε παρόλη την ύπαρξη της, υπάρχει ασυνεννοησία.

Fkstories Η Καρδιά Σου Γνωρίζει Τον Δρόμο Think Different  μοναξιά καρδιά rumi

Η διαφυγή ? Social Media, facebook, instagram, ατέλειωτες ώρες εργασίας .. Χάνουμε στιγμές , το βλέπει κανείς, το νιώθει ? Το λέμε, απλα δεν το εφαρμόζουμε. Να το πάλι : ΠΕΡΙΕΡΓΟ . Κουράστηκα . Όχι μόνο εγώ . Όλοι σας . Άλλοι το έχουν καταλάβει, άλλοι το αρνούνται. Ο άνθρωπος δεν είναι χαζός, έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να αποζητά την αγάπη, τη στοργή, την αγκαλιά, το νοιάξιμο. Γυρίζει την πλάτη του όμως, αγκαλιάζοντας συσκευές, κινητά , υπολογιστές , αγκαλιάζοντας ρούχα που αγόρασε ή πανάκριβες τσάντες . Θεοποιόντας το χρήμα. Πάλι περίεργο. Δεν θα θαφτείς αγάπη μου με το κινητό σου ή την τσάντα σου . Όταν  φτάσεις σε μια ηλικία θέλεις τους ανθρώπους σου κοντά σου, τα παιδιά σου, τον σύντροφο σου, όχι τη μοναξιά σου. Μην κατηγορείς ότι έμεινες μόνος. Το διάλεξες . Προτίμησες να χάσεις αυτά τα χρόνια σε άσκοπα πράγματα χωρίς ουσία, χωρίς να επενδύσεις στους ανθρώπους.

Fkstories Η Καρδιά Σου Γνωρίζει Τον Δρόμο Think Different  μοναξιά καρδιά rumi

Μην κλαις . Σταμάτα να κλαις. Σήκω πάνω και πήγαινε να αγκαλιάσεις τους δικούς σου, τα παιδιά σου, τον έρωτα σου, τώρα που μπορείς . Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος. Μην τον σπαταλάς άδικα.