Απωθημένα Μπορούν Να Μας Στερήσουν Την Εξέλιξη Μας

Ζούμε σε μια εποχή γρήγορης τεχνολογικής εξέλιξης και οι ρυθμοί ζωής συνεχώς αλλάζουν, μαζί τους και εμείς. Ειδικά οι μεγαλύτεροι ηλικιακά άνθρωποι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν όλη αυτήν την μετάλλαξη. Απολύτως κατανοητό και σεβαστό.

Αυτό όμως που προβληματίζει κάποιους λίγο πιο ψαγμένους από το κανονικό, είναι αυτά τα ρημάδια τα απωθημένα. Λέει ο/η άλλος/η : δεν έζησα. Τι ακριβώς δηλαδή είναι αυτό που δεν έζησες για να έχουμε καλό ρώτημα. Τι δεν έκανες που θέλεις και δεν μπορείς για να είσαι καλυμμένος. Και βρίσκεται η λύση και καλύπτεσαι και ξεφυτρώνει, κάτι άλλο που θυμήθηκες και ξαφνικά αποτελεί πρόβλημα στην καθημερινότητα σου, το βγάζεις σαν αντίδραση στον/ην σύντροφο σου ή κατηγορείς τους δικούς σου ότι δεν σε πίεσαν ή γιατί σου το επέτρεψαν. Αυτόβουλο ον δεν είσαι?Fkstories Απωθημένα Μια Πληγή Που Κακοφορμίζει Womens Power Instagram Portaits  ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ think different live life dissatisfied

Δεν ξέρεις για ποιο λόγο κάνεις σχέση, δεν ξέρεις καν για ποιο λόγο παντρεύεσαι ή κάνεις οικογένεια. Αλλά ούτε και γνωρίζεις γιατί μένεις ελεύθερος. Τουλάχιστον εκεί λες δεν ενοχλώ κανέναν είμαι εγώ και ο εαυτός μου, είναι πιο συνειδητοποιημένο.

Fkstories Απωθημένα Μια Πληγή Που Κακοφορμίζει Womens Power Instagram Portaits  ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ think different live life dissatisfied

Ζήσε. Βγάλε τα απωθημένα σου στον εαυτό σου. Η ζωή είναι τόσο μικρή και γρήγορη που όταν κλονισθεί η υγεία σου καταλαβαίνεις τι μικρή αξία έχει αυτό το πρόβλημα με τους γύρω σου. Δεν πήγαμε ταξίδι, δεν μου πήρες εκείνο το δώρο, δεν έχεις κορμί σαν της Καρντάσιαν. Αν είναι δυνατόν τόσα κόμπλεξ μαζεμένα σε ανθρώπους. Εκτός αν η μητέρα σου είχε κορμί σαν της Καρντάσιαν ή ο πατέρας σου σε είχε μεγαλωμένη μέσα στα πλούτη, τα ταξίδια και τα λούσα. Να είστε ευτυχισμένοι με όσα έχετε και αν θέλετε παραπάνω προσπαθήστε. Δουλέψτε και δείτε κατάματα τη ζωή. Δεν χαρίζεται. Ούτε αγοράζεται. Μακάρι να αγοραζόταν και να ζούσαμε όλοι ευτυχισμένοι σε έναν ιδεατό κόσμο.

Fkstories Απωθημένα Μια Πληγή Που Κακοφορμίζει Womens Power Instagram Portaits  ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ think different live life dissatisfied Βγάλτε τη ζήλια από μέσα σας και προσπαθήστε να γίνεται καλύτεροι για ΕΣΑΣ και όχι για τους γύρω σας. Δεν τον νοιάζει τον περίγυρο σας και να ενδιαφερθεί κάποια στιγμή ,θα είναι περαστικό. Όλα ξεχνιούνται. Μικρά ή μεγάλα όλα ξεπερνιούνται. Θέληση να υπάρχει.