Τέρρυ Σιγανός Ο Αφανής Θρύλος

Ένα αφιέρωμα αγάπης Terry Siganos

Λένε πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Λένε πως στην παρούσα ζωή συναντάς ψυχές από την προηγούμενη σου που σήμαιναν κάτι σημαντικό για σένα, οι soulmates, όπως λέγονται. Ο Terry Siganos μου είναι ένας από αυτούς. Όχι μόνο για μένα άλλα και για πολλούς από εμάς, ειδικά όσοι διαβάζετε αυτό το άρθρο σας έρχονται στο μυαλό μουσικά ταξίδια και στιγμές μαζί του, καφεδάκι στην πισίνα Μαρίνα Ζέας, ατέλειωτες κουβέντες και λόγια σοφά, γεμάτα αγάπη και στήριξη σε κάθε βήμα.

Fkstories Τέρρυ Σιγανός Ο Αφανής Θρύλος Τεχνη  μουσικη Ελευθεριο Σιγανος terry siganos siganow

Γιατί ο Τerry Siganos, δεν είναι μόνο ΔΑΣΚΑΛΟΣ, είναι φίλος, γονιός και σημαντικό κομμάτι της ζωής μας πια. Με μια ζωή τόσο γεμάτη από κούραση, ταξίδια, πόνο, χαρά, έρωτα και γνώση μεταδίδει μία αύρα μαγευτική, που μεγάλοι κορυφαίοι ερμηνευτές εκπέμπουν με την σειρά τους στα πλήθη που τραγουδούν.

Fkstories Τέρρυ Σιγανός Ο Αφανής Θρύλος Τεχνη  μουσικη Ελευθεριο Σιγανος terry siganos siganow

Βρίσκεται πάντα στα παρασκήνια, στο πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής ενός τραγουδιστή, γεμάτη άγχος για την τελειότητα και συνεχούς ενθάρρυνσης να προχωρήσει. Όσα πλούτη και αν έρθουν, όση δημοσιότητα και φλας υπάρχουν τριγύρω, πάντα θα γεμίζει την καρδιά.

Εκείνο το στούντιο του τελευταίου ορόφου, τα πρωινά με ginger και aloe, η γαλήνη που σε κατακλύζει. Για εμένα, εμάς, θα είσαι πάντα μοναδικός, ανεπανάληπτος και η πηγή έμπνευσης μας. Η μουσική είναι η πιο δυνατή μορφή μαγείας και εσύ μαέστρος της.

Thoughts travel…